Intra in contact cu noi

Informatii

Adresa Email

office@projectalpin.ro

Adresa sediu social

Strada Uzinei 18, Catelu, Ilfov, Romania

Proces de intampinare a cerintelor si solicitarilor clientilor nostri

Experienta ne-a invatat ca responsabilitatea este cea care da tonul celor mai reusite lucrari. Stim, de asemenea, cat de importanti sunt clientii nostri si cat de pretioase sunt parerile lor. Tocmai de aceea, ne-am intocmit un plan bine definit inainte de a incepe colaborarile. Respectam cu strictete fiecare pas pentru ca stim ca orice abatere va crea neplaceri atat pentru noi, cat si pentru colaboratorii nostri. Astfel, planul contine urmatoarele puncte:

  • In urma unei cereri/solicitari in scris sau telefonic echipa noastra se va deplasa la locatie pentru a face constatarea amplasamentului (atunci cand este cazul). Tocmai pentru ca este foarte important sa cunoastem toate aspectele si detaliile implicate pentru fiecare lucrare. Un asemenea pas este definitoriu pentru a putea ajunge la standardele asteptate de clientii nostri. Si, bineinteles ca intr-un asemenea mod vom evita erorile care pot sa apara si care pot deteriora semnificativ munca depusa de noi.
  • In urma constatarii se va intocmi un deviz oferta si se va transmite catre client. Vom lua in calcul toate lucrurile pe care le-am observat in urma deplasarii in zona indicata. In functie de fiecare caz in parte vom emite specialisti in alpinism utilitar, alpinism industrial, mentenanta fatada, hidroizolatii, termoizolatii sau amenajari interioare/exterioare.
  • Contractul de prestari servicii si pretul lucrarilor se va negocia in functie de cerintele clientului. Raportul calitate-pret va fi avantajos pentru clientii nostri, tocmai pentru ca punem foarte mare accent pe nevoile colaboratorilor. Vom lua in calcul toate doleantele, cat si ceea ce isi doreste de la noi. Negocierea ii va oferi clientului avantajul de a beneficia de o comunicare transparenta si corecta in ceea ce priveste activitatile derulate.
  • Echipa tehnica se va deplasa la locatie pentru demararea lucrarilor dupa ce contractul a fost semnat de ambele parti beneficiar si prestator si a fost organizat/aprobat timpul necesar de incepere si terminare a lucrarilor. Echipa Project Alpin isi va lua angajamentul de a indeplini la timp toate punctele semnate in contract. Astfel, clientul se va putea bucura de lucrare mai repede decat si-ar fi imaginat.
  • Fiecarui client se va prezenta un contract de prestari servicii, deviz de lucrari, situatie de lucrari, proces verbal de incepere a lucrarilor, proces verbal de terminare a lucrarilor si factura.
  • Putem executa lucrari in toata tara si vom fi alaturi de clientii nostri fara intarziere de cate ori va fi nevoie. Nimic nu ne poate opri sa indeplinim cu succes ceea ce isi doresc clientii nostri. De asemenea, nicio provocare nu mai reprezinta o problema pentru noi, indiferent de ceea ce presupune fiecare. De cele mai multe ori, lucrul la inaltime poate stopa puterea de concentrare asupra detaliilor minutioase. Insa, alpinistii nostri au ales sa devina professional climbers si tocmai de aceea nu se opresc in a oferi rezultate senzationale. Siguranta este pusa intotdeauna pe primul loc, iar cooperarea dintre membrii echipei se vede cu ochiul liber.

Project Alpin se diferentiaza de celelalte firme care activeaza in domeniul constructiilor tocmai prin dorinta de a evolua continuu. Informatiile acumulate de-a lungul timpului, dar si secretele practicii sunt imbinate armonios pentru a oferi un echilibru fiecarei lucrari in parte. Nu ezitam sa acceptam si proiecte mai grele pentru ca dorim sa ne depasim limitele cu fiecare ocazie. De asemenea, clientii nostri reprezinta principalii stalpi de sustinere a echipei noastre. Tocmai de aceea, acordam multa atentie cerintelor pe care le au si in acelasi timp ne asiguram ca totul decurge conform planului.

alpinisti utilitari