despre-project-alpin-firma-alpinism-utilitar

O echipa dedicata alpinismului utilitar

Uneori, este greu sa exprimi in cuvinte toate experientele pe care le-ai trait pana acum. Project Alpin a invatat de-a lungul timpului ca nimic nu este imposibil. Limitele sunt doar pentru cei care nu sunt suficient de pregatiti pentru a infrunta orice provocare.

Am format o echipa tanara, dinamica, cu experienta in domeniul alpinism utilitar si industrial. Suntem mereu pregatiti sa intampinam necesitatile clientilor nostri cu entuziasm si profesionalism. Scopul Project Alpin este de a oferi rezultate de succes indiferent de marimea sau dificultatea proiectului. Insa, nu sunt singurele lucruri care ne definesc.

Suna pentru informatii:

0761 157 028

Am reusit sa dezvoltam servicii complexe care fac parte dintr-o gama mult mai diversificata de servicii:

Montaje si reparatii pereti cortina meshuri, bannere, casete luminoase, litere volumetrice, panouri publicitate, aplicare folie solara pe geamuri cladire fatada, curatare geamuri fatada, toaletare si defrisare copaci, montaje ornamente de iarna mall-uri la inaltime, montaj tavan acustic. Aspectul exterior este cel care formeaza prima impresie. Tocmai de aceea noi ne ocupam de perfectiunea esteticii exterioare a fiecarei cladiri.

Mentenanta silozuri, vopsitorie silozuri, sablari, montaj cosuri de fum, structuri metalice. In cazul unor asemenea dispozitive si servicii este nevoie de o cunoastere foarte detaliata a aspectelor tehnice implicate. Echipa Project Alpin este pregatita pentru orice situatie.

Termoizolatii, hidroizolatii, reparatii fatade, vopsitorie la inaltime. Analizam atent fiecare imobil sau cladire de birouri pe care o intalnim. De asemenea, utilizam doar aparatura si tehnici personalizate pentru fiecare lucrare in parte.

Zugraveala, vopsitorie interior, vopsitorie, tencuiala exterior, montaj gresie, faianta, parchet. Detaliile minuscule sunt cele care fac diferenta in cazul amenajarilor. Ochiul expertilor in alpinism utilitar Bucuresti este format pentru a atinge fara probleme asteptarile fiecarui client in parte

Nimic nu ne va impiedica sa ducem la indeplinire fiecare lucrare pe care o primim pentru ca echipa noastra este caracterizata de:

Lucrul la inaltime: Angajati nostrii sunt calificati pentru a desfasura fiecare activitate la inaltime cu multa minutiozitate si responsabilitate. Siguranta e pusa pe primul loc in orice situatie. De asemenea, Nu este exclus niciun detaliu, oricat de mic ar fi. Punem accent pe standarde calitative la cote maxime.

Experienta: Am acumulat un bagaj imens de informatii care sa ne fie de folos in toate colaborarile pe care le efectuam. De cele mai multe ori, teoria nu reprezinta nimic fara capacitatea de a pune in practica. Echipa Project Alpin a reusit sa le combine armonios pe amandoua pentru a obtine rezultate de succes.

Dedicare si pasiune: Cum am putea sa excelam in domeniu daca nu ne place ceea ce facem? Echipa noastra este caracterizata de o dedicare aparte, tocmai de aceea rezultatele foarte bune se vad imediat cu ochiul liber. Nu facem nimic pentru ca trebuie, ci pentru ca suntem pasionati. Nu ne impotmolim la aparitia unei provocari, ci ne straduim sa luam cele mai bune decizii. Relationarea constanta si cooperarea intre membrii echipei sunt principalele motive pentru care putem reusi.

Ne ghidam activitatile de asemenea dupa 4 valori importante:

Responsabilitate
Siguranta
Corectitudine
Profesionalism
Experienta
Relatie foarte buna cu toti clientii
Utilizarea unei aparaturi moderne

Sunteti in cautarea de alpinisti utilitari?

0761 157 028

BUCURESTI - ILFOV - ROMANIA

Contactati-ne
alpinisti utilitari