hidroizolatie-alpinism-utilitar

Hidroizolatii de calitate in Bucuresti, Ilfov sau oriunde in Romania cu alpinisti utilitari

Realizarea serviciilor de hidroizolatii te va ajuta sa eviti cu succes infiltratiile aparute prin acoperisul cladirii. Materialele trebuie alese cu grija pentru a stopa aparitia incidentelor neprevazute. Tocmai de aceea, vei avea nevoie de specialistii in alpinism utilitar Romania de care dispune Project Alpin. Serviciile includ: membrana bituminoasa, hidroizolatii lichide si PVC, cat si reparatii hidroizolatie. La fel ca in cazul termoizolatiilor, profesionistii nostri vor respecta cateva aspecte importante. In primul rand, se va curata foarte bine suprafata pe care va fi montata membrana bituminoasa. Daca situatia o impune, echipa noastra va realiza cateva activitati de reparatie. Alegerea materialelor se face prin a lua in considerare principalele consecinte care pot aparea. Astfel, vor fi analizate: radiatiile UV, stabilitatea materialului la diferite temperaturi, rezistenta, soc mecanic, durata de viata si garantia pe care o prezinta. Montajul membranelor bituminoase se realizeaza prin termosudare. Un asemenea procedeu se poate realiza cu ajutorul unui arzator profesional care poate fi racordat la o butelie de gaz. In final, alpinistii Project Alpin se vor asigura ca totul este in regula. Lucrul la inaltime in conditii de maxima siguranta a fost incorporat cu succes in randul specialistilor nostri. Asadar, rezultatul final va fi unul care poate atinge asteptarile tale.

Suna pentru informatii:

0761 157 028

Hidroizolatii eficiente la preturi competitive

Echipa Project Alpin nu se da inapoi cand vine vorba de noi provocari. Acceptam propunerile cu o dorinta nespusa de a realiza totul rapid si eficient. Angajatii calificati in alpinism industrial si alpinism utilitar iubesc adrenalina oferita de fiecare lucrare in parte. Tocmai de aceea, dau tot ce se poate pentru a multumi clientii care apeleaza la serviciile noastre.

Apeleaza la specialisti!

Stim cum sa evitam situatiile neplacute, dar si sa reparam acolo unde este cazul. In cazul in care nu mai aveai nicio speranta, trebuie sa stii ca profesionalismul echipei noastre te va ajuta sa ajungi la rezultatele asteptate.

Experienta conteaza!

Nimic nu ne opreste sa fim cei mai buni! Apeleaza cu incredere la serviciile Project Alpin pentru hidroizolatii realizate ca la carte.

Contactati-ne!

Hidroizolatii profesioniste

Hidroizolatii acoperisuri
Hidroizolatii fundatii
Hidroizolatii pereti
Hidroizolatii bituminoasa

Hidroizolatie cu membrana bituminoasa

Membrana bituminoasa: Un dispozitiv care devine din ce in ce mai popular pe zi ce trece in domeniul hidroizolatiilor. Este utilizat cu succes pentru a proteja diverse tipuri de constructii impotriva infiltratiilor de apa. Subsolurile, balcoanele, terasele, fundatiile se pot numara printre principalele structuri afectate. Inainte de montarea propriu-zisa a membranei, Echipa noastra se va asigura de indeplinirea catorva aspecte esentiale. Vor avea grija in primul rand sa pregateasca suprafata prin aplicarea unei amorse bituminoase care va fi lasata la uscat. Structura trebuie sa indeplineasca doua criterii foarte importante: sa fie uscata si neteda pentru a asigura succesul montarii membranei. Se monteaza cu ajutorul tehnicii de termosudare cu aer cald realizata cu un arzator racordat la o butelie pe gaz. O atentie sporita o vor acorda zonelor de acoperis precum cosuri, aerisiri, guri de scurgere. In asemenea situatii membrana va fi montata in doua straturi prin metoda suprapunerii.

Hidroizolatii lichide si PVC: Hidroizolatiile realizate cu ajutorul metodelor lichide reprezinta una dintre cele mai revolutionare modalitati de a stopa infiltrarea apei. Insa, echipa Project Alpin pune foarte mare accent pe succesul utilizarii metodelor moderne. Astfel de servicii vor aduce cateva avantaje semnificative: un timp scurt de uscare, rezistenta atat la temperaturi foarte scazute, dar si foarte ridicate. Structura suport trebuie curatata foarte bine pentru a nu prezenta cantitati insemnate de reziduuri. Este o metoda ideala pentru avantaje de ordin economic, estetic si ecologic. Tot la fel de eficiente sunt hidroizolatiile PVC. Sunt recomandate pentru acele cazuri in care suprafetele necesita un grad ridicat de igiena si intretinere. Se intalneste adesea in domeniul industrial unde nu este acceptata nicio eroare umana.

Sunteti in cautarea de hidroizolatii eficiente?

0761 157 028

BUCURESTI - ILFOV - ROMANIA

Contactati-ne
alpinisti utilitari